NEWS AND EVENTS

BUŠ-KUŠ 🎬 treća večer – Pizza&Craft pivo party i kazalište na otvorenom

05-08-2022 - 05-08-2022

Pizze se peku u krušnoj peći, hladno pivo, kazalište na otvorenom, kaj bi to moglo bit?!

Pa to i ptice na grani već znaju, BUŠ-KUŠ treća večer ovoga petka 05.08.2022. od 20h smo opet zajedno na Pizza&Craft pivo patry-ju. Etno zadrugom Buševec će se širiti mirisi pizza, a svi ljubitelji craft pive će doći na svoje jer smo za njih pripremili crno Russian Imperial Stout, domaće “Posavko” i češki “Glider”. Za one koji ne vole craft pivo bit će tu i lager pana.

Od 22h novo iznenađenje umjesto kina ovaj puta kazalište, „Mesnica teatar“ nam dolazi u goste sa predstavom „Reqiem za Martina“ – odlična crna komedija pod vedrim nebom, a gdje drugdje nego na slamici ispred štalice. Ono kaj vam mi možemo garantirati je dobra ljetna zabava, a na vama je da samo dođete. Ali pssssssssst, tiho, nemojte nikom reći.

Sve vam to omogućuju vrijedni članovi Ogranka Seljačke sloge Buševec, a uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Zagrebačke županije u sklopu programa „Kultura za velike i male“.

I da, malima isprika zbog nedjeljne odgode filma (imali smo tehničkih problema) zato ćemo igrano crtani film „Škola čarobnih životinja“ (sinkroniziran na hrvatski) prikazati u novom terminu 07.08.2022. nedjelja od 11h i naravno ponovo počastiti poslasticama.

PHOTOGRAPHS

ALL GALLERIES
© copyright Ogranak “Seljačke sloge” - Buševec