NOVOSTI I DOGAĐANJA

‘’UZBUNA U PLASTIČNOM CARSTVU’’ u Buševcu

26-10-2020 - 26-10-2020

U sklopu projekta Buš eko?! 26.10.2020. organizirali smo u dva termina edukativnu predstavu ‘’UZBUNA U PLASTIČNOM CARSTVU’’  u Domu kulture u Buševcu za djecu OŠ Vukovina – Područna škola Buševec od 1. do 4. razreda. Sama predstava je edukativnog karaktera, a govori o štetnosti plastike i utjecaju otpada na okoliš i atmosferu.

Radnja se događa u dalekoj budućnosti, naša planeta je na izmaku snaga, a njome vlada Plastik Fantastik koji je gotovo cijelu Zemlju pretvorio u svoje plastično carstvo. Međutim da nije sve tako crno i da nije kraj za naš planet pobrinula se jedna djevojčica koja mu je pomrsila račune.

Djeca su bila oduševljena samom predstavom tražeći na kraju još , a nadamo se da je ovo jedan mali korak koji će nas odvesti u bolju i svjetliju budućnost sa velikom porukom da svatko od nas, pa čak bili mi i mali ipak smo dovoljno veliki da možemo pridonijeti očuvanju naše planete Zemlje.

Glavni ”krivci” za nastanak ove predstave:

Tekst-Marija Antić; Režija: Mirel Huskić; Igraju: Ana Katulić, Mirel Huskić, Iva Peter Dragan, Nikolina
Majdak; Svjetlo: Domagoj Klasić Glazba: Damir Šimunović Kostimi: Katarina Radošević Galić Scenografija: Mirna Savić i Matija Lastovčić Scenski pokret: Mia Zalukar

Zahvaljujemo se Metar60 i Plartformi koji su nam omogućili izvedbe.

FOTOGRAFIJE

SVE GALERIJE
© autorska prava Ogranak “Seljačke sloge” - Buševec