Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca, Buš Eko

Poštovani prijatelji i simpatizeri Ogranka Seljačke sloge Buševec,

s velikim veseljem vas želimo obavijestiti da je OSS Buševec uspio dobiti sredstva iz Europskog socijalnog fonda za projekt „Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice“ (Buš Eko?!).”

Nositelj projekta je DOOR – Društva za oblikovanje održivog razvoja, a projekt su prijavili zajedno sa partnerima Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), Prvim hrvatskim seljačkim prosvjetnim i dobrotvornim društvom Ogranak Seljačke sloge Buševec i Gradom Velika Gorica.

Ukupna vrijednost projekta je 1.995.864,96 kuna, a provodit će se kroz dvije godine.

Ovo je prvi projekt iz Europskih fondova koji smo uspjeli dovesti u Buševec i toplo se nadamo da ćemo njime barem malo podići kvalitetu življenja u Buševcu, ovaj puta uređenjem Doma kulture.

U skoroj budućnosti se nadamo novim projektima kojima bismo što više uredili naše lijepo mjesto Buševec i od njega napravili što poželjnjije mjesto za život.

Hvala svima koji su pomogli u pripremi ovog projekta, a više o samom projektu možete pročitati u priopćenju za medije koji vam donosimo u prilogu.

Predsjednik Ogranka Seljačke sloge Buševec

Nenad Rožić

PHOTOGRAPHS

ALL GALLERIES
© copyright Ogranak “Seljačke sloge” - Buševec