NOVOSTI I DOGAĐANJA

Održana radionica na temu participativnog upravljanja i uključivanja lokalne zajednice s primjerima dobre prakse u sklopu projekta Buš eko?!

26-10-2020 - 26-10-2020

U ponedjeljak 26.10.2020. u suradnji s našim partnerom DOOR, a u sklopu projekta Buš eko?! održali smo radionicu na temu participativnog upravljanja i uključivanja lokalne zajednice s primjerima dobre prakse.

Poštujući sve propisane mjere stožera, radionica je održana u dvorani Društvenog doma u Buševcu, na kojoj smo predstavili naš projekt Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice (Buš Eko?!) financiranog od Europskog socijalnog fonda, što smo do sada napravili i koji su nam planovi za dalje.

Na samoj radionici predavanje je održala i aktivistica iz Estonije gđa. Kadri-Mai Kuldkepp, gdje je na svom primjeru opisala kako je počela i zašto je postala aktivistica sa jasnom porukom da promjene koje želimo kreću od nas samih, od pojedinca i da sami možemo jako puno toga učiniti u našoj zajednici da bi nam život bio ugodniji i sretniji, samo se trebamo aktivirati i zajedno djelovati. Svoje djelovanje i energiju ne treba trošiti djelujući protiv nečega , nego ju treba usmjeriti na ono što želimo i tada su rezultati neizostavni.

Svi prisutni su mogli postavljati pitanja na koje im je rado odgovorila izvršna direktorica DOOR-a   MSc, dipl.ing.el. Slavica Robić te najavila novu radionicu u kojoj ćemo naučiti kako prijaviti projekt financiran iz sredstava EU što će sigurno pomoći svim našim udrugama i cijeloj zajednici.

Vidimo se na slijedećoj radionici za koju ćete biti pravovremeno obaviješteni preko naših stranica, a do tada čuvajte se i pridržavajte se mjera preporučenih od stožera da čim prije pobijedimo ovaj virus.

FOTOGRAFIJE

SVE GALERIJE
© autorska prava Ogranak “Seljačke sloge” - Buševec