”BUŠ-KUŠ” -BUŠevsko Kino U Štalici 15.07. – 05.08.2022.

BUŠ-KUŠ Hamburger i Gin party uz film ”Ledena cesta”

U sklopu projekta ”Kultura za velike i male” odradili smo 1. BUŠ-KUŠ uz hamburgere i Gin party-destilerije Gavran, najbolji gin u Hrvatskoj. Uz finu klopu i piće svi prisutni su mogli uživati u filmu ”Ledena cesta” na otvorenom. Malo je reći da je 1. večer više nego ispunila sva očekivanja, te nam je dala vjetar u leđa da nastavimo dalje. Odmah u Nedjelju je bio Mini Buš-Kuš , za naše najmlađe pripremili smo crtani film ”Tabaluga” uz slatko iznenađenje.

29.07.2023. smo nastavili druženje uz ribice i vina”Braje” te film”Badman” kako je posjetitelja bilo sve više, sa pitanjaima kad budemo ponovili, nastavili smo dalje.

Završena i treća večer BUŠ-KUŠ-a- Pizza&Craft pivo party uz kazalište na otvorenom ‘’Mesnica teatar’’ sa predstavom „Reqiem za Martina“. U petak 05.08.2022. etno zadrugom Buševec širio se opojan miris pizze iz krušne peći , a svi ljubitelji piva mogli su uživati u crnom pivu Russian Imperial Stout, domaćem Posavskom pivu te Češkom Glider-u

Dvorište Etno zadrueg Buševec bilo je puno nasmijanih lica, a posjetitelji nisu krili svoje zadovoljstvo i riječi hvale za organizaciju te nam time dodatno dali vjetar u leđa, da nastavimo dalje istim smjerom i da budemo još bolji u onome što radimo. Želja nam je bila da napravimo nešto za one koji su ostali doma, nisu na moru, da ih animiramo da se maknu od televizora, malo podruže jedni s drugima, pogledaju dobar film ili predstavu, probaju nešto novo i sretno započnu vikend. Sudeći prema broju posjetitelja koji je bio veći nego što smo očekivali te zadovoljstvu i pohvalama, možemo samo zaključiti da smo uspjeli probuditi Buševec.

Nedjelja je opet bila rezervirana za najmlađe te su imali priliku pogledati igrano-crtani filma „Škola čarobnih životinja“

Želimo se zahvaliti svim volonterima koji su pomogli da realiziramo BUŠ-KUŠ, jer posla je bilo jako puno međutim zajedničkim snagama smo u tome i uspjeli, a sve uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Zagrebačke županije u sklopu programa „Kultura za velike i male“.

 

Vidimo se na slijedećem BUŠ-KUŠ-u😊

ali možete i sami pogledati kako nam je bilo😊

Foto Irena Rožić OSS Buševec

 

 

 

 

FOTOGRAFIJE

SVE GALERIJE
© autorska prava Ogranak “Seljačke sloge” - Buševec