NOVOSTI I DOGAĐANJA

Održana radionica za djecu “Znanjem do energetskih ušteda” u sklopu projekta Buš Eko?!

08-10-2021 - 08-10-2021

U Petak  08.10.2021. zajedno s partnerom REGEA organizirali smo radionicu “Znanjem do energetskih ušteda”  u Domu kulture Buševec koja je bila namijenjena za djecu te su tako sudjelovala djeca od 1. do 4. razreda OŠ Vukovina -Područne škole Buševec.

Na samoj radionici djeca su saznala što je to energija, koja je razlika između obnovljivih i neobnovljivih izvora energije, kako štedjeti energiju i malim koracima doći do VELIKIH UŠTEDA.

Nakon prezentacije učenici su imali priliku pokazati svoje znanje, što su naučili do sada ispunjavanjem kratkog kviza, nakon čega im je prikazan i edukativni film ”Energy, let’s save it” izdan od Europske komisije.

Za kraj svi su dobili drvene bojice na poklon kako bi mogli napraviti plakat i nacrtati svoje viđenje na temu ”Kako očuvati okoliš”

Nakon radionice djeca i nastavnici su bili oduševljeni, a mi se nadamo da smo barem malo uspjeli približiti i educirati naše najmlađe kako da zajedno očuvamo našu planetu Zemlju, ipak svijet ostaje na mladima, zar ne!?

Radionica je održana u sklopu projekta Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice (Buš Eko?!) financiranog od strane EU iz Europskog socijalnog fonda i uz sufinanciranje Ureda za udruge Republike Hrvatske.

Vidimo se na slijedećoj radionici.

FOTOGRAFIJE

SVE GALERIJE
© autorska prava Ogranak “Seljačke sloge” - Buševec